Уеб дизайн и изработка на уеб сайтове, изработка на фирмени уеб страници, уеб сайт чрез система за контрол на съдържанието, онлайн магазин, SEO оптимизация за търсачки.

Статичен Уеб сайт

Изработка на сайт с 5 до 10 статични страници, които описват дейността на фирмата ви, включват: портфолио от продукти или услуги, снимкова галерия, както и задължителните за един сайт контакти и обратна връзка.

Динамичен уеб сайт

Сайтове или блогове които имат възможност за добавяне на съдържание по всяко време от собственика на уеб страницата.

За целта се използват популярни безплатни CMS платформи за контрол на съдържанието, най-вече WordPress поради факта, че има достатъчно много ресурси за направата на един стилен, динамичен, но в същото време лесен за контрол и лек сайт.

Разбира се има и други системи които може да се използват, като Joomla например, която пък е много добър безплатен вариант за големи сайтове с много на брой категории и публикации

Най-добра за всеки един сайт е собствена CMS система разработена специално за нуждите на сайта. Тя може да бъде много лека, изключително лесна за контрол и да отговаря на всички изисквания на клиента, но цената може да достигне по-големи размери.

Онлайн магазин

Онлайн магазините набират все по-голяма популярност и са един лесен начин за достигнете до повече потенциални клиенти.

Бихме препоръчали като безплатен вариант за платформа за изработка на онлайн магазин Opencart. Тя е сравнително лека и лесно управляема, дори от не чак толкова опитни специалисти в областта на уеб услугите. Има достатъчно модули и компоненти които могат да направят един много добре функциониращ и стилен сайт, с всички нужни функционалности които произтичат от характера на предлаганите в онлайн магазина продукти.

За по-големи онлайн магазини, в които се продават хиляди продукти и имат няколкостотин категории препоръчваме Magento. Отново безплатна платформа, която крие в себе си изключително много и гъвкави инструменти, позволяващи онлайн магазинът да предлага напълно улеснен и точен метод за намиране на подходящ продукт спрямо нуждите на потенциалния клиент. Недостатъкът му е, че голямата му функционалност прави платформата малко по-тромава и трудна за контрол от по-неопитен администратор.

Отново най-добър вариант е собствена CMS система разработена специално за нуждите на сайта но цената може да достигне по-големи размери, когато тя е без значение, то това е най-добрият вариант.

Социални мнрежи

Социалната ангажираност на всяка една компания е гаранция за нейното авторитетно израстване сред обществявеното мнение. Можем да ви предложим изработка и поддръжка на профили във всички по големи социални мрежи, като facebook, google +, twitter, linkedin и други.

Ние не просто ще създадем вашата бизнес страница, а ще се грижим за това тя ежедневно да бъде активна, и ангажираща общественото мнение. Една добре развита социална бизнес страница е това което ще накара всеки един онлайн бизнес да открие нови висини.